Sinetit teollisuudelle, kuljetusliikkeille ja satamille

Autamme mielellämme oikean sinetin valinnassa.

Kysy lisää
vaijerisinetti

Vaijerisinetit

Itselukkiutuva vaijerisinetti sopii moneen tilanteeseen. Vaijerin vakiopituus on 250 mm. Valikoimissamme on myös muita pituuksia ja paksuuksia erilaisille käyttötarkoituksille. 

muovisinetti

Muovisinetit

Muovisia läpivetosinettejä käytetään laajalti esim. rekoissa, säiliöissä, lääkekaapeissa ja erilaisissa mittareissa. Meillä on monia muovisinettimalleja varastossa, mikä takaa nopeat toimitukset.

peltisinetti

Peltisinetit

Peltisiä pallopääsinettejä käytetään pääasiassa TIR-vaijerisinettinä kuljetusten sinetöintiin esim. konteissa, junavaunuissa, kuorma-autoissa ja tullivarastoissa.

pulttisinetti

Pulttisinetit

Toimitamme erilaiset pulttisinetit. Pulttisinettimme ovat teräksisen materiaalinsa ansiosta varsin jämäköitä ja siten oivia valintoja moneen tilanteeseen ja tarkoitukseen.

tullisinetit

Tullisinetit

Saat meiltä tullin hyväksymät valtuutetun lähettäjän ja vastaanottajan sinetit. Valikoimassamme on useita sinettimalleja, jotka soveltuvat kuljetusten sinetöintiin.

mittarisinetti

Mittarisinetit

Etsitkö tarrasinettejä tai mittarisinettejä? Toimitamme turvasinetit moneen tarpeeseen. Edustamme erityyppisiä tarrasinettejä sekä sähkö-, vesi- ja muita mittarisinettejä.

Nopea toimitus suoraan varastosta

Kaikki myymämme turvasinetit ovat yksilöitä, jotka sisältävät tekstiosuuden ja juoksevan numeroinnin. Sinetit saat tilattua myös omalla merkinnällä. Sinetit lukitaan ilman työkaluja. Yksikköhinnat liikkuvat edullisesti paristakymmenestä sentistä muutamaan euroon. Autamme mielellämme oikean sinetin valinnassa.

Toimitamme varastomallit nopeina toimituksina jopa saman päivän aikana. Toimitamme myös pieniä eriä sinettejä. Varastostamme löytyy esimerkiksi vaijerisinettejä, läpivetosinettejä, pallopääsinettejä ja pulttisinettejä. Jos tarvitset pikaisesti jotain tiettyä sinettimallia, kannattaa soittaa meille ja kysyä tilannetta.

Soita ja kysy lisää: 050 050 1627