Sinetit

Peltisinetit

SINETTIKAUPPIAS toimittaa helppokäyttöisiä ja kestäviä peltisinettejä. Nämä korkealuokkaiset peltiset pallopääsinetit ovat oivia esimerkiksi kontteihin, junavaunuihin, kuorma-autoihin, tullivarastoihin tai TIR-vaijereiksi.

Lue lisää

Vaijerisinetit

Valikoimistamme löydät varman ja kestävän sinetin erilaisiin tarpeisiin. Esimerkkinä voit valita esimerkiksi itselukkiutuvan sinetin, jonka vakiopituus on 200 mm. Myös muut pituudet sekä paksuudet ovat saatavilla käyttötarkoituksesta riippuen.

Lue lisää

Muovisinetit

SINETTIKAUPPIAAN valikoimissa on laaja valikoima erilaisia muovisia sinettimalleja, joista useimpia pidämme myös varastossa varmistaen näin nopeat toimitukset. Myymiämme muovisia läpivetosinettejä käytetään laajalti esim. rekoissa, säiliöissä, lääkekaapeissa ja erilaisissa mittareissa.

Lue lisää

Pulttisinetit

SINETTIKAUPPIAS toimittaa myös pulttisinetit. Pulttisinettimme ovat teräksisen materiaalinsa ansiosta varsin jämäköitä ja siten oivia valintoja moneen menoon.

Lue lisää

Tullisinetit

SINETTIKAUPPIAS myy tarvittavat tullisinetit ja konttisinetit viennin ja tuonnin tueksi. Saat meiltä tullin hyväksymät valtuutetun lähettäjän ja vastaanottajan sinetit. Valikoimassamme on useita sinettimalleja, jotka soveltuvat kuljetusten toimittamiseen perille saakka asianmukaisesti.

Lue lisää

Muut sinetit

Etsitkö tarrasinettejä, sähkö-, vesi- tai muita mittarisinettejä? SINETTIKAUPPIAS toimittaa sinettitarrat moneen tarpeeseen. Edustamme erityyppisiä tarrasinettejä, sähkö-, vesi- sekä muita mittarisinettejä.

Lue lisää